Kort, maar krachtig: Verslag seizoen 2020-2021

Het verslag van het afgelopen seizoen kan heel kort zijn. Door de coronamaatregelen van de overheid werd het seizoen afgebroken voordat het goed en wel was begonnen. De maatregelen gingen in op de dag dat ons eerste achttal met de externe competitie zou beginnen. Er zijn nog wel zeven ronden gespeeld voor de interne competitie. Voor de volledigheid stuur ik ook de eindstand mee. Ed Faber stond in de slotstand bovenaan, doordat hij in de zevende ronde Wim van Oostrum, die tot dan toe steeds op de eerste plaats stond, kansloos van het bord schopte.

Ed eindigde op 41 punten, Wim eindigde met 35 punten tweede en Nico van Brakel met evenveel punten derde.

Het komend seizoen is moeilijk in te schatten. Ons eerste achttal zal vermoedelijk wel weer meedoen voor één van de bovenste plaatsen. Ons tweede team zal komend seizoen een zestal zijn.

Als er voldoende animo is bij de andere clubs wordt er ook een viertallencompetitie georganiseerd, maar dat is op dit moment nog niet bekend. Als het doorgaat zal onze vereniging met twee viertallen deelnemen.

De wedstrijdleider, augustus 2021

Wim van Oostrum